View all

Agna Group

Organizata “Junior Achievement of Albania” i shpreh mirënjohjen Agna Group për mbështetjen në

Konferenca I-rë Kombëtare e Mësuesve (2013)

Drejtues për një ditë (2014)

Panairi dhe konkursi i shoqërive sipërmarrëse (2014)

Konferenca I-rë Kombëtare e Mësuesve (2015)